Nyhet

Girl Talk utgir EP sammen med Freeway

Avslørte første låt fra samarbeidet denne helgen.

Denne helgen spilte mashup-mesteren og trusehelten Greg "Girl Talk" Gillis for et utsolgt Brooklyn Bowl i New York. Der annonserte han også at han har en EP på vei med med rapperen Freeway.

Den kommende EPen, hvis utgivelsesdato fortsatt er uviss, har fått navnet Broken Ankles.

Gillis har visstnok planer om å gå vekk fra rene mashups og isteden forsøke seg som en mer tradisjonell produsent. Etter å ha spilt nylige mashups som Daft Punks Get Lucky med Michael Jacksons Remember the timefor sine fans i New York, fikk han til deres overraskelse ut Freeway på scenen, og sammen bød de to på premieren på aller første låt fra prosjektet.

Etter konserten, som varte godt ut på søndag morgen, twitret Gillis "My next release is a collaborative ep with FREEWAY #BROKENANKLES"

Forrige utgivelse fra Girl Talk var All Dayi 2010, en plate som ble sluppet fullstendig gratis på nett. GAFFAs Simon Christensen mente den gangen at det var snakk om en "supergod utgivelse", en "71 minutters miks" som inneholdt "utallige fete, humoristiske momenter". Han kalte den "en must-have til den prisen" og ga fem stjerner.

ANNONCE