Nyhet

Delorean besøker Blå i neste måned

Det spanske bandet slipper også sitt fjerde album innen turen går til Oslo.

Bandet, som har hentet navnet sitt fra den amerikanske bilprodusenten DeLorean - som i all evighet vil forbindes med tidsmaskinen i «Back To The Future»-filmene fra slutten av 80-tallet, er snart klare med sitt fjerde album.

Skiven har fått tittelen «Apar», og lanseres tidlig i neste måned. Nå kan Goldstar også melde om at Delorean tar turen innom Blå i Oslo allerede 23. september, med det ferske albumet i bagasjen.

Delorean har, utover sine egne album- og EP-utgivelser, fått oppmerksomhet for remixene de har gjort av band som The xx, Franz Ferdinand og Cold Cave.

GAFFAs anmelder Fredrik Franzén fikk med seg gruppens konsert på Popaganda i Stockholm for to år siden, og kunne melde om en gjeng spanjoler som øste ut med høydepunktene fra EP-en «Ayrton Senna» og tredjeskiven, «Subiza» fra 2010:

Dansetaktene pulserer i bakken, sangen henger i luften, og bandet gjør egentlig ikke noe særlig forsøk på å piske opp publikums engasjement, men virker fornøyd med å sette toner til landskapet foran dem. Det er på en måte fint, synes jeg.

Les hele anmeldelsen her.

Billettene til konserten på Blå legges ut for salg imorgen, fredag 2. august via Billettservice.

ANNONCE