Nyhet

Se hvem som leder Battle of Scandinavia

Resultatene fra den første runden i Rocksmith-konkurransen mellom The Broken Beats, Sparzanza og The Airborne Highfives er klare. Vær med på ny avstemning.

I forbindelse med lanseringen av Ubisofts musikkspill Rocksmith 2014 Edition blir det nå holdt en større skandinavisk musikkonkurranse, "Battle of Scandinavia", hvor tre band fra Danmark, Sverige og Norge kjemper mot hverandre i gitarspillets mange utfordringer. De tre bandene er The Broken Beats fra Danmark, Sparzanza fra Sverige og The Airborne Highfives fra Norge. Alle bandmedlemmene får i utfordring å konkurrere i forskjellige sanger mot kollegaene deres fra de andre landene. De får for eksempel i oppgave å lære en sang, som de så skal spille som en ekte gitarist, uansett hvilket instrument de spiller til vanlig. 

Denne uken satt de tre bandene kablene i gitarene sine for å konkurrere mot hverandre i Alice In Chains-låten Stone, og som du kan se i videoen under var det nok en utfordring for selv de mest erfarne gitaristene der ute. Du kan se bandenes respektive poengsummer på slutten av videoen.

Rocksmith-kampanjen er spesielt designet til Skandinavia og inkluderer en brukeravstemning, hvilket blant annet betyr at du kan være med å avgjøre deler av konkurransen, som da det sist gang skulle stemmes om hvilke numre de tre utvalgte bandene skulle spille. Neste uke skal våre utvalgte konkurrere i System of a Downs Hypnotize, og uken etter skal de spille musikk fra "Modern Rock"-sjangeren. Avgi din stemme på gaffa.com/rocksmith 

ANNONCE