Nyhet

GAFFA på All Tomorrow's Parties

Vi var på plass under gravølet i Camber Sands denne helgen.

All Tomorrow's Parties har de siste femten årene arrangert en rekke festivaler kuratert av band som Mogwai, My Bloody Valentine og Yeah Yeah Yeahs, i tillegg til skuespillere som Vincent Gallo og Simpson-skaper Matt Groening. Konseptet har hele tiden ekspandert, og ATP-arrangementer har dukket opp både i USA, Australia og Japan, men det hele startet med festivalene i såkalte 'summer camps' i Storbritannia.

Denne måneden markeres det at en æra er slutt da de to siste festivalene i den lune byen Camber Sands går av stabelen. All Tomorrow's Parties vil heller satse på andre type arrangementer og nye konsepter i fremtiden, og inviterte til skikkelig gravøl kuratert i samarbeid med den spanske festivalen Primavera.

GAFFA var på plass under End of an Era Part 1. denne helgen, og fikk sjekket opp fine konserter med den gamle Sonic Youth-kjempen Thurston Moore sitt nye band Chelsea Light Moving, Tortoise (bildet), de gjenoppståtte pionerene i Television og Godspeed You! Black Emperor, samt Dinosaur Jr. og Les Savy Fav med den energiske frontmannen Tim Harrington i full vigør.


Årets festival var dedikert til nylig avdøde Lou Reed, som sto bak Velvet Underground-låten festivalen har tatt navnet sitt fra.

Les GAFFAs reportasje fra festivalen her, samt vår anmeldelse av Televisions konsert lørdag kveld her.

SE ALLE BILDENE FRA FESTIVALEN HER!


ANNONCE