Nyhet

Innovasjonspris til DJ Broiler

Kaizers Orchestra og Donkeyboy var blant de som måtte se seg slått av DJ Broiler da Spotify tjuvstartet Spellemann-helgen.

«Afterski»-duoen DJ Broiler stakk av med seieren da publikum skulle stemme frem årets innovatør, og slo dermed ut forhåndsfavorittene Kaizers Orchestra, i tillegg til Donkeyboy, Lido Lido og Frida Amundsen. Dette er tredje gangen Spotify deler ut denne prisen, og de forrige to prisene er det Lars Vaular og Shining som har hentet hjem. Denne gangen var det imidlertid DJ Broiler som fikk aller flest stemmer etter at juryen hadde nominert de fem navnene.

DJ Broilers partymonster, «Afterski», har ligget trygt på Topp 20 siden den ble sluppet på tampen av 2012, og ligger i skrivende stund på en tiendeplass etter 17 uker på lista. Da nominasjonene ble offentliggjort for en tid tilbake, begrunnet juryen DJ Broilers nominasjon på følgende måte:

– DJ Broiler ga ut fire låter på Facebook for å skape hype rundt musikken og generere interesse for den største konserten de noensinne har gjort, på Sentrum Scene i Oslo. Hver torsdag i november delte de en ny låt med sine fans på Facebook, hvor en av låtene var den populære hitlåten «Afterski». Konserten ble utsolgt og DJ Broiler ble Norges største DJ-fenomen.

Og DJ Broiler har åpenbart greid å engasjere sine fans såpass at de har slått ut et par av landets mest populære band, noe som garantert ikke legger en demper på stemningen nå som afterski-sesongen snart peaker rundt omkring på skistedene i påsken.

ANNONCE