Nyhet

Empire Of The Sun er tilbake

Fem år etter debutalbumet ser det endelig ut til at Empire Of The Sun kommer med oppfølgeren – nå har det dukket opp en teaser som inneholder noen sekunder med ny musikk fra duoen.

Disse australske elektroniske bandene er visst gode på blande solide doser mystikk inn i promoteringen av musikken sin. Nå er det kanskje ikke alle som haler den ut over såpass mange år som for eksempel The Avalanches, men Empire Of The Sun tok seg sannelig god tid de også, og har fått med seg en av TV-bransjens største eksperter på mystisk underholdning.

Teaseren som dukket opp i natt er nemlig regissert av ingen ringere enn JJ Abrams, en av bakmennene bak TV-suksessene «Lost», «Fringe» og «Alias», samt at han har hatt en finger med i spillet i filmer som «Cloverfield», «Star Trek» og «Super 8». Her har han bidratt med et knappe tre minutter langt klipp hvor gruvearbeidere oppdager noen hulemalinger som avbilder Empire Of The Sun.

Etter dette følger 17 sekunder med ny musikk fra bandet.

Duoen, som består av Luke Steele (The Sleepy Jackson) og Nick Littlemore (Pnau), dukket så å si opp fra intet med dette prosjektet i 2008 med et knippe hitsingler, og albumet «Walking On A Dream». Det kommende albumet har fått navnet «Ice On The Dune», og skal i følge teaseren slippes i juni.

På Empre Of The Suns nettside ligger det også en ny meny på venstre side. Her finner man fire symboler som inneholder en dato hver. Datoene er tre fredager på rad - 15. mars, 22. mars, 29. mars - og til slutt mandag 8. april. Det er ingen info om hva som skal skje disse dagene, men det er trolig enda flere avsløringer om det kommende albumet.

Empire Of The Sun har også offentliggjort fire festivalopptredener denne sommeren; Sasquatch, Electric Forest, Sziget og Wilderness.

Sjekk ut teaseren under for å høre noen få sekunder med ny musikk fra den australske duoen:

ANNONCE