Nyhet

Tre nye til Roskilde

Programmet til Roskilde var ikke helt komplett likevel - i dag ble tre elektroniske navn lagt til.

Chase & Status, Kenton Slash Demon og Om Unit ble i dag meldt klare for Roskilde 2013.

Sist Chase & Status besøkte festivalen i 2011, spilte de for et fullsatt Cosmopol, og denne gangen inntar de Orange Scene.

Chase & Status debuterte i 2003 med singelen «Like This»/«Blind Side». Deretter fulgte en hel serie med singler før de fikk et slags gjennombrudd i hjemlandet i 2007 med singelen «Hurt You»/«Sell Me Your Soul», blant annet toppet de britiske dancelistene. i 2008 ga de ut sitt debut album «More Than Alot», og i begynnelsen av 2011 fulgte de opp med albumet «No More Idols». Chase & Status har også jobbet som produsenter og remiksere, og har produsert for Rihanna og Alexandra Burke, og remikset navn som Jay-Z, The Prodigy og Nneka.


I 2011 spilte Chase & Status på Hove, og i 2012 besøkte de Slottsfjell.

Roskilde legger også danske Kenton Slash Demon (bildet) til på programmet. Bak navnet skjuler Jonas Kenton og Silas Moldenhawer fra When Saint Go Machine seg. Claes Roepstorrf, ansvarlig for de elektroniske bookinger på Roskilde Festival, sier følgende om Kenton Slash Demon:

– Kenton Slash Demon har allerede bevist hva de kan, og vi kunne nok godt ha booket de ved en tidligere anledning. Men noen ganger forelsker man seg i det som har vært rett foran nesen i lang tid.


Siste ut i dagens slipp er engelske Jim Coles, bedre kjent som Om Unit, som i 1990-årene som tenåring ble forelsket i elektroscenen. I musikken hans finner han inspirasjon og låner fra ulike sjangere som dubstep, instrumental hiphop og jungle.

ANNONCE