Nyhet

Inglow gjør comeback

Oppfølgeren til «Til Deaf Do Us Part» fra 2007 er på vei, sjekk ut musikkvideoen til den massive første singelen «Look Away» her.

– I en tid der de fleste norske band fronter indiepop, metall, hardcore og punk, heller Inglow mer mot lyden av Muse/Billy Talent.

Inglow har vært borte en stund, men ligger ikke an til å gå stille i dørene når de nå returnerer. Lyden er mer massiv enn noen gang før, og en ny besetning er på plass.

30. august er det nye albumet på plass, og albumet har rett og slett fått navnet «Inglow». Den første singelen, «Look Away», er ute allerede førstkommende fredag, 28. juni. Man trenger imidlertid ikke å vente helt til slutten av uka for å høre den, det kan man gjøre her nå, akkompagnert av en lekker musikkvideo.


Kalaset starter i Tyskland, hvor det arrangeres slippfest for albumet 29. august i Berlin. Deretter følger en rekke konserter rundt omking i Tyskland, før Norge står for tur med en turné som avsluttes på John Dee i Oslo 18. oktober.

Musikkvideoen til «Look Away» er laget av en gjeng studenter fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio), og ser sånn her ut:


ANNONCE