Nyhet

Youth Lagoon utsetter kveldens konsert

Skuffende nytt for alle som hadde tenkt seg på Parkteatret i aften.

Trevor Powers, mannen bak Youth Lagoon, er i disse dager innom Norge for første gang, og skulle etter planen gjøre konserter i både Bergen og Oslo. Gårsdagens konsert i Bergen gikk som planlagt, men Youth Lagoon har dessverre sett seg nødt til å utsette kveldens konsert på Parkteatret i Oslo.

Ifølge arrangørene er det en nær venns dødsfall som gjør at Trevor Powers velger å reise hjem til statene før tiden. Trevor selv har denne meldingen til de som hadde kjøpt billetter til kveldens konsert:

«Jeg beklager at konserten i Oslo dessverre blir kansellert. Jeg mistet nylig en av mine nærmeste venner, og trenger derfor å være i nærheten av familie og venner for å feire hans liv. Beklager til alle som har kjøpt billetter, jeg håper å se dere igjen snart. Jeg elsker dere alle!»


Redyellowcab Booking Agency har jobbet hektisk med å få satt opp en ny konsert med Youth Lagoon, og kan allerede melde om at det blir en ny konsert i på Parkteatret 17. november.

Billettene til kveldens avlyste konsert kan brukes når Youth Lagoon gjør et nytt forsøk på å spille i Oslo til høsten, men skulle ikke datoen passe vil det også være mulig å få dem refundert ved utsalgsstedet frem til 15. oktober, ifølge arrangørene.

GAFFA var til stede på Landmark i Bergen for å sjekke ut Trevor Powers og hans medmusikanter.


Trykk her for å lese vår anmeldelse fra konserten.

ANNONCE