Nyhet

Store navn til Oslo

Fine bookinger til Oslos storstue i høst.

Musikkelskere i Oslo kan like godt krysse av datoene 8. november og 1. desember i kalenderen. Da får nemlig byens storstue, Oslo Spektrum fine besøk. Først ut er Vampire Weekend i november, og en knapp måned etter kommer også Queens Of The Stone Age tilbake til Spektrum.

Vampire Weekend slapp «Modern Vampires Of The City» i mai og fikk fine skussmål fra GAFFAs Eskil O. Vestre:

"Dette er mer fengende barokkpop, mer gode Paul Simon-aktige afropop-vibber og mer nette og pene popsanger. Samtidig forsøker de seg også på ting de ikke har vært borti før – et knippe nye sjangere og referanser er blitt kastet inn i miksen, som når de på «Diane Young» serverer en sprelsk Elvis-pastisje pakket inn i indieformat."


Les hele anmeldelsen her.

Queens Of The Stone Age gjorde på sin side et knallsterkt comeback med «Like Clockwork», og var med på å lukke den store oransje scenen på Roskilde søndag kveld. GAFFAs Christian Bækholm var til stede på Roskilde og kunne melde om et band i toppform:

"På en solfylt søndag aften traff Queens Of The Stone Age godt fra starten av. «Feel Good Hit Of The Summer» satte listen høyt, og monsterrockeren «No One Knows» hevet den enda et par centimeter. Det var tydelig at Josh Homme og det særdeles velspillende bandet var tente, og det hele kulminerte i allsang under den sexy «Make It Wit Chu»."


Det ordinære billettsalget til Vampire Weekend og Queens Of The Stone Age i Oslo Spektrum er igang fredag kl 09.00 via Billettservice.

ANNONCE