Nyhet

Sjekk hvilken politiker som er frivillig på denne festivalen

Støtter lokal kulturbegivenhet, eller driver alternativ valgkamp?

Et stykke utenfor Kongsvinger i Sør-Odal i Hedmark arrangeres hvert år den lille festivalen Audunbakken. Festivalen har siden starten steget i gradene, og forflyttet seg fra hagen til festivalsjef Audun Hansen, og opp til et grustak et steinsprang unna.

Som alle andre festivaler, trenger også Audunbakken frivillige for å få det til å gå rundt. I år har de imidlertid greid å huke inn en noe annerledes frivillig enn de fleste andre festivaler.

Til Audunbakken 2013 har nemlig tidligere justisminister Knut Storberget meldt seg som frivllig, det melder bloggen Fet Men Fattet i dag. Festivalsjef Hansen sier spøkefullt til GAFFA at han i utgangspunktet skulle hatt Storberget til å rigge ned scenen etter festivalen, men at det ligger an til at politikeren kommer til å gå inn i en rolle som trivselsvakt i stedet.

– Vi har jo alltid hatt et håp om at Audun Lysbakken skulle ta turen til oss, men Knut Storberget er en vel så god erstatter. Jeg gleder meg til å vise frem festivalen til Storberget.

Audunbakken feiret i 2012 sitt 10-årsjubileum med Susanne Sundfør og Shining på toppen av plakaten. I sitt ellevte år har de utvidet til å bli en tredagersfestival, og på årets plakat finner man Highasakite, Amund Maarud, The Good The Bad & The Zugly, for å nevne noen.

Audunbakken 2013 foregår 2.-4. august i Disenå i Hedmark.

ANNONCE