Nyhet

Nytt fra Manic Street Preachers

Bandets nye album kommer til høsten, men den første smakebiten kan du høre allerede nå.

Manic Street Preachers kunne nylig avsløre at deres ellevte studioalbum slippes allerede til høsten. Det walisiske bandet gjorde nylig en strålende konsert under Norwegian Wood-festivalen i Oslo hvor GAFFAs anmelder Aslaug Olette Klausen kvitterte med fem stjerner i sin anmeldelse:

"Om det var noen som ikke hadde sunget med tidligere, sang i hvert fall alle i en 25 meters omkrets fra scenen med i avslutningslåta «If You Tolerate This Your Children Will Be Next». Faktisk var det fra låt tre ikke et eneste dødpunkt å notere. Og om enn man kan sette det på kontoen for rutine, er det likevel mest befriende å oppleve et band som forstår hva folk vil ha, og med en slik åpenbar spilleglede gir dem det."

Les hele anmeldelsen fra Norwegian Wood her.


Det ble altså ikke mye nytt materiale å høre for festivalpublikummet i Oslo forrige måned, men nå er det klart at «Rewind The Film» skal være på plass i både digitale og fysiske butikkhyller 16. september. Albumet er spilt inn i Cardiff, Monmouthshire og i det legendariske Hansa Tonstudio i Berlin, hvor David Bowie, Nick Cave og Joakim Thåström også har gjort innspillinger tidligere.

Richard Hawley, Cate Le Bon og Lucy Rose dukker også opp som gjester på albumet.

Låtlisten på «Rewind The Film» følger her:


01 This Sullen Welsh Heart
02 Show Me The Wonder
03 Rewind The Film
04 Builder Of Routines
05 4 Lonely Roads
06 (I Miss The) Tokyo Skyline
07 Anthem For A Lost Cause
08 As Holy As The Soil (That Buries Your Skin)
09 3 Ways To See Despair
10 Running Out Of Fantasy
11 Manorbier
12 30 Year War

Tittellåten med Richard Hawley kan du høre allerede nå:


ANNONCE