Nyhet

Ny singel fra Icona Pop

Den svenske duoen er snart klar med sin første langspiller.

Icona Pop spilte på Roskildefestivalen for noen uker siden. Den svenske duoen, bestående av Aino Jawo og Caroline Hjelt, fikk da gode skussmål fra GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt for konserten på Pavilion Junior.

— Kombinasjonen av elektronisk pop og jentenes diskré og sjarmerende svenske aksent ga noen assosiasjoner til navn som The Knife og Robyn, men dog med færre musikalske detaljer. Til gjengeld har Icona Pop, på samme måte som de svenske kollegaene, evnen til å skru melodiske og hitpotensielle elektropoplåter sammen, og da konserten var over etter kun 30 minutter, var jeg ikke mett. Heldigvis kommer det et album til høsten, avsluttet Rosenstand Svidt sin anmeldelse av festivalopptredenen.

Nå er det klart at Icona Pops første album, «This Is... Icona Pop» kommer 24. september. Duoen har tidligere vært inne på Billboards Hot 100 med den Charli XCX-gjestede «I Love It», og slo også for alvor igjennom i Sverige i fjor med sin selvtitulerte EP.

Mens vi venter på debutalbumet har jentene allerede sluppet den første singelen «All Night». «With love this deep, we don't need no sleep... We can do this all night» erklærer de over en fengende synthbeat. Låten hører du her:

ANNONCE