Nyhet

Maroon 5 jobber med nytt materiale

Gitarist James Valentine kan fortelle om et «mørkere» lydbilde.

Selv om Maroon 5 fremdeles er ute på turné med fjorårets utgivelse «Overexposed», er bandet allerede igang med å skrive låter til oppfølgeren, melder Billboard.

Det er gitarist James Valentine som uttaler seg om den nye retningen til bandet, som kanskje er mest kjent for super-hiten «This Love» fra den millionselgende debutplaten «Song About Jane», samt landeplagen «Moves Like Jagger».

— Vi er på et tidlig stadium, men har allerede noen låter som definitivt vil bli en del av vår neste utgivelse, sier Valentine.


— Først hadde vi en bunke låter som føltes mørkere, og kanskje litt mer organisk. Men nå har vi også noe materiale som høres helt annerledes ut enn det også, uttaler gitaristen og påpeker at den musikalske retningen på bandets neste album vil bli staket ut i løpet av de neste månedene.

GAFFAs anmelder Jan Opstrut Poulsen var ikke voldsomt imponert over «Overexposed», og tildelte den kun tre stjerner i sin anmeldelse i fjor.

— Den mer soulpregede og funky poprocken er lagt på hyllen, og man finner ikke en ny «Moves Like Jagger». Albumet er preget av sukkersøte melodier, men heldigvis har gutta en viss brodd i låtmaterialet. «One More Fucking Love Song, I'll Be Sick», synger Adam Levine og prøver seg på en viss ironisk distanse til bandets tidligere utspill.


Poulsen mente likevel at frontmann Adam Levines energiske vokale prestasjoner fremdeles er en garantist for sjarme og eleganse hos Maroon 5.

ANNONCE