Nyhet

Husker du denne gjengen?

De har hatt rykte på seg for å være verdens triveligste band, og i august kommer det nye albumet fra det skotske bandet. Sjekk ut den nye musikkvideoen her!

Skotske Travis fikk sitt store gjennombrudd da de gikk rundt og klaget over at det alltid regnet på de tilbake i 1999, og albumet «The Man Who». De fulgte opp suksessen med enda mer populære «The Invisible Band» i 2001, et album som blant annet inneholdt den banjoklimprende hitlåten «Sing».

Etter dette har bandet slitt med å holde seg relevante i like stor grad, og de tre albumene som har kommet etter «The Invisible Band» har ikke vært de store salgssuksessene eller kritikerfavoritter. Nå er imidlertid bandets syvende album, «Where You Stand», på vei, og er ventet ute 19. august. Den første singelen, tittelsporet fra albumet, ble sluppet i april, men ble i stor grad ignorert.

Nå er singel nummer to på plass, og «Moving» er nok en musikkvideo som fokuserer på værforholdene bandet utsettes for. Singelen har nemlig fått en iskald musikkvideo, og den kan man se nederst i denne artikkelen.

«Where You Stand» slippes fem år etter deres forrige album, «Ode To J. Smith». Ingen norske konserter er planlagt foreløpig, men Travis spiller på Hammerhus Fairtrade Concert på Bornholm i Danmark allerede 19. juli. Med tanke på hvor nært forhold bandet har til Norge, så er det nok ikke lenge til det annonseres konserter på norsk jord heller. 

ANNONCE