Nyhet

37 ganger Miley Cyrus?

En av sommerens største hitlåter er uten tvil «We Can't Stop» - og noen har nå tatt tittelen veldig bokstavelig, og holder det gående i form av 37 forskjellige remikser/coverversjoner av låten. Velbekomme!

«We Can't Stop» nærmer seg 100 millioner visninger på YouTube etter bare en liten måned ute, og låten ligger på topplistene over hele kloden for tiden. Og selv om både Aviciis «Wake Me Up» og Robin Thickes «Blurred Lines» kanskje er de definitive sommervinnerne i år, så er altså ikke den tidligere Hannah Montana-stjernen langt bak.

Mabson Enterprises har gjort for vane å legge ut en drøss remikser, nyversjoner og coverversjoner av diverse låter, men tar den altså helt ut med Miley Cyrus-låten. I hele 37 forskjellige former finner man nå «We Can't Stop», og man kan betale hva man vil for monsteret, alt fra null til millioner. Tror vi, vi har ikke testet millionløsningen.

De fleste bidragsyterne på utgivelsen vil nok være ukjente navn, men det dukker også opp noen som man kan kjenne igjen. Blant de finner man Slottsfjell-aktuelle Dan Deacon, som rett og slett har kuttet bort femti prosent av låten, uten å legge til noe som helst. Resultatet er ikke overraskende noe hurtigere, og litt mer oppstykket, og mest sannsynlig overraskende solid.


Det er selvfølgelig også mange som leker seg med tittelen – «You Can't Stop (Get Help)», «Miley Can't Stop Sniffing Coke With Evanescence Backstage», «We Should Stop», «We Can't Stop (But Perhaps We Should Have A Long Long Time Ago» og «Wii Can't Stop».

Sjekk ut og last ned hele samleren her. Hør på den under her:


ANNONCE