Nyhet

Videodagbok: Cosmic Delay

Vi følger bandet Cosmic Delay i prosessen med å lage musikkvideoen til låten «Born to Blues». Sjekk ut videodagboken her!

Etter å ha vært et liveband i drøyt to år, tok endelig sekstetten Cosmic Delay turen inn i studioet i fjor. Resultatet av dette studiobesøket ble singelen «Juicebox», som ble mikset av Mike Hartung, som tidligere har jobbet sammen med band og artister som a-ha, DumDum Boys og Motorpsycho, for å bare nevne et knippe som har tatt turen innom Propeller Music Division.

«Juicebox» fikk også en dertil hørende musikkvideo, som ble regissert av Pål Laukli. Fotografen har tidligere regissert musikkvideoer for blant andre Maya Vik, som han også baserte en fotoutstilling på i oktober 2011.

I februar ventes bandets debutalbum – som har fått navnet «Tunes of Secrecy» – i butikkene, men inntil den tid har man mye godt i vente fra Cosmic Delay. I dag viser vi nemlig den første av tre bakomfilmer fra innspillingen av musikkvideoen til låten «Born to Blues», som spilles inn i disse dager.


Andre del kommer førstkommende onsdag, mens tredje del kommer førstkommende fredag, og vi har også premiere på videoen når den er klar til å vises. Imens får vi altså ta del i planleggingen og gjennomføringen av musikkvideoen, som ble spilt inn i Danmark.

Sjekk ut første del av Cosmic Delays videodagbok under:


ANNONCE