Nyhet

Superfamily drar på turné

Bandet slipper sitt fjerde album om en drøy uke og legger ut på en heller omfattende norgesturné.

Da Moss-sekstetten Superfamily i september brøt overflaten med videoen til singelen «Pay The Price», hadde det gått en stund siden sist gang man hørte fra bandet.

Bandet albumdebuterte i 2005 med «Back in Paris», som blant annet inneholdt hits som «Taxi Dancing». Bandet gjorde i de neste årene seg bemerket ved hjelp av sin dansbare pop og Steven Wilsons karakteristiske vokal, blant annet ble låten «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night» den mest spilte norske radiolåten i 2007. I august slapp de albumet «Guns Tonight», men siden den gang har de brutt med sitt tidligere plateselskap, Propeller, og startet for seg selv med foretaket Das Kirurg. Med det har bandet nådd en av sine største mål, eller som de sier med egne ord: «Å bli et selvfinansiert, selvstendig prosjekt med full kunstnerisk kontroll. Vi har nå bygget plattformen som vi mener er nødvendig for fri utfoldelse – aldri mer instrukser fra platebransjens dresskledde og øltørste menn.»

Deres kommende, fjerde album har fått navnet «All American» og slippes 18. januar, og i den anledning legger seksmannsorkesteret ut på turné fra Stavanger i sørvest til Namsos i nord, og i følge presseskrivet kan publikum se frem til konserter preget av videokunst, loddtrekninger, blod(!), skrik og fine poplåter.


Turnélisten til Superfamily ser i skrivende stund slik ut:

25. januar – Elvarheim, Elverum.
1. februar – Total, Tønsberg.
2. februar – Tivoli, Moss.
8. februar – Kvarteret, Bergen.
9. februar – Folken, Stavanger.
22. februar – Blæst, Trondheim.
23. februar – Rockcity Cafe, Namos.
8. mars – Rockefeller, Oslo.
9. mars – Buddy Scene, Drammen.

Innen «All American» ser dagens lys, tåler videoen til «Pay The Price» en snurr til:


Superfamily - Pay the price from Eirik Evjen on Vimeo.

ANNONCE