Nyhet

Prince slipper ny låt

Popikonet offentliggjør ny låt samtidig som han åpner sin nye hjemmeside.

Prince slapp nylig låten «Screwdriver» via sin nyåpnede hjemmeside, 20pr1nc3.com. Her kan man høre låten og lese sangteksten i det som populært refereres til som en såkalt «lyric video».

Hjemmesiden er for øvrig temmelig informasjonsfattig. Foruten den nye låten inneholder nettstedet kun to andre videoer. Den ene videoen har tittelen «Prince at Montreux», hvilket formodentlig er en annonsering av en kommende film eller live-DVD med opptak fra Princes to konserter på Montreux Jazz Festival. I den andre videoen kan man se et opptak av sangerinnen, låtskriveren og gitaristen Andy Allo, som spiller i Princes backingband New Power Generation, og som nettopp har utgitt albumet «Superconductor» – som blant annet inneholder tre låter skrevet sammen med Prince.

Prince – hvis fulle navn er Prince Rogers Nelson – debuterte som tjueåring i 1978 med albumet «For You», og har siden den gang sluppet tjuefem studioalbum. Hans foreløpig siste album het «20Ten», som ble utgitt i – ja, du gjettet riktig – 2010.

I og med at han har navngitt sin nye hjemmeside 20pr1nc3.com, får man bare stole på at det kommer mer fra Minnesota-prinsen i tiden som kommer.

Sjekk ut «Screwdriver» her.

ANNONCE