Nyhet

Nytt kapittel for Mew

Det danske trekløveret tar skrittet inn i uavhengighet.

Mew melder i dag at de har gjort seg fullstendig uavhengige av et ytre apparat. Tidligere har bandet sluppet sine album via Columbia Records utenfor Danmark, men fra nå av blir det deres eget selskap Evil Office som står for distribusjonen verden over. Hittil har Mew gitt ut fem album, hvorav tre har blitt lansert internasjonalt. Det siste var «No More Stories...» fra 2009. 

– Vi vil finne den ultimate løsningen for oss, der vi selv finner forskjellige engasjerte samarbeidspartnere. Finner ildsjelene. Både når det kommer til distribusjon av platene våre, men også når det kommer til andre typer kreative samarbeid som involverer musikken vår. Det krever en større innsats fra vår side, men det betyr også at vi kan gå videre med idéene våre fortere. Vi skal ut og ta noen sjanser, sier bandets vokalist Jonas Bjerre. 

Samtidig avslører Mew at de er på vei i studio for å spille inn sitt sjette album, og de forteller at de allerede har skrevet flere låter enn de normalt har gjort til sine album. Allerede nå kan du streame en live-versjon av skissen til låten «Klassen» fra bandets hjemmeside.

Til sommeren spiller Mew en rekke festivalkonserter rundt om i verden i forkant av det nye albumet, som forventes å komme senere dette året.

ANNONCE