Nyhet

Inviterer til demofinale

Demotape.no og 4Sound inviterer til finalekonsert med fem finalister, hvor det kjempes om både stipend, musikkutstyr, heder og ære.

På nettstedet demotape.no kan unge og håpefulle band og artister laste opp sine låter, og på den måten både få spredd sin musikk og påkalle oppmerksomhet fra både musikkelskere og – forhåpentligvis – musikkbransjen.

I løpet av høsten har man kunnet stemme på en bråte artister og band på demotape.no, og de fem beste av disse skal førstkommende lørdag – 12. januar – spille finalekonsert på Parkteatret ved Olaf Ryes plass på Grünerløkka i Oslo. Her kjemper finalistene om et stipend på 60.000 kroner og musikkutstyr til en verdi av 40.000 kroner. Finalistene vil bli vurdert av en jury som består av representanter fra blant annet WiMP og EMI – men også fra folket, den vanlige mannen i gata. Det er i år tredje gang det arrangeres finalekonsert i regi av demotape.no og medarrangøren 4Sound.

Frem til finalen går av stabelen, kan man stemme frem sine favoritter – om det er Ida Stein, b0ka, Tiebreaker, Camp Alligator eller Caspers Lane –  ved å ganske enkelt klikke her.


Konserten på Parkteatret er aldeles gratis.

ANNONCE