Nyhet

Frank Ocean og Chris Brown i basketak

Skjærmyssel resulterte i skadet hånd.

I går kveld skal R&B-sangerne Chris Brown og Frank Ocean i følge ryktene ha havnet i håndgemeng – etter sigende over en parkeringsplass. Politiet ble tilkalt til Westlake Recording Studio i Los Angeles, hvor tumultene mellom sangerne skal ha ledet til at Ocean fikk skadet hånden sin.

– Ble overfalt av Chris og noen av hans Kompiser. Lol. Jeg skulle bare ønske Everest var der, twitret Ocean, og refererte til sin Berner Sennen-valp. Ocean kunne også melde at han under bataljen fikk sårskader på den ene hånden, og at han derfor ikke kunne spille med begge hendene på Grammy-gallaen, som arrangeres 10. februar.

Kilder tett på Brown, hevder derimot – og ikke overraskende – at det var Ocean som startet munnhuggeriet som ledet til sammenstøtet, etter at Ocean skal ha blokkert for Browns kjørebane på parkeringsplassen utenfor studioet. Oceans rei skal ha angrepet Brown da han nærmet seg for å ta Ocean i hånden.

Det er ikke første gang de to sangerne har røket i tottene på hverandre. Tidligere i år ble Brown anklaget for å ha kommet med homofobiske uttalelser mot Ocean, som sto frem som biseksuell i fjor. Brown nektet senere for å ha kommet med uttalelsene via Twitter.

Chris Brown ble i 2009 dømt for mishandling av sin daværende kjæreste Rihanna, etter en episode i forkant av Grammy-utdelingen hvor de begge var booket til å opptre. Brown ble idømt samfunnsstraff og fem års prøvetid.

Frank Ocean havnet i klammeri med politiet da han på nyttårsaften ble stanset for råkjøring. Da politiet nærmet seg bilen, ble de oppmerksomme på lukten av marihuana, og etter en gjennomsøkning av bilen, fant representanter fra lovens lange arm en liten pose med jazztobakk på artisten. Ocean ble arrestert for besittelse av marihuana, for å ha kjørt med inndratt førerkort og for å ha kjørt med en bil med sotede vinduer.

ANNONCE