Nyhet

Elliphant strømmer EP

Sveriges svar på MIA er et av de største buzznavnene som kommer tilreisende til årets by:Larm - sjekk ut hele den ferske EP-en hennes her nå.

Det har kanskje vært vanskelig å snakke om svenske Elliphant uten å nevne MIA, og det er kanskje en av grunnene til at Elliphant er et av navnene de fleste snakker om i forkant av by:Larm. Ikke minst for å se om hun greier å komme seg ut av denne skyggen hun er plassert i.

Et par ting gir Elliphant gode odds for å komme unna med det med æren i behold, og vel så det. Blant annet minihiten «Down On Life». Attituden er greit på plass i alle fall, og hun lirer av seg tekstlinjer som «I'm like a finger up your ass, why don't you give it to me?» på «Ciant Hear It». Sistnevnte låt har også fått remiksbehandling, og finnes på tampen av utgivelsen i jungleremiks, og byr dermed på en litt mer tropisk finger enn i originalversjonen.

Årets by:Larm byr i år på en hel haug svensker i form av Alina Devecerski, Adam Kanyama, Anna Von Hausswolff, Bombus, Colleagues, Goran Kajfes, Holograms, JJ, Johnossi, Linnea Henriksson, Lorentz & Sakarias, Mando Diao, Mariam The Believer, MF/MB/, Nause, Neneh Cherry & Rocketnumbernine, Nonono, Noonie Bao, Postiljonen, Saint Lou Lou, Solen, Taken By Trees, Urban Cone og Winhill/Losehill - i tillegg til Elliphant.

ANNONCE