Nyhet

Drømmekombo sammen igjen

Bodøbandet Cold Mailman pyntet på forrige album med en Spellemann-nominert musikkvideo av André Chocron – nå er første singel fra neste album klar, med samme regissør og samme nytelsesfaktor.

Musikkvideoer hadde egentlig en liten dødperiode sånn generelt sett i overgangen mellom MTV og YouTube, men nå er den heldigvis å regne som en særdeles levende kunstform igjen. Det har vi i Norge blant andre André Chocron å takke for, mannen som tidligere har gitt oss videoer til blant annet Mikhael Paskalevs «I Spy» og Cold Mailmans «Time Is Of The Essence».

Nå er det Cold Mailman som returnerer med «My Recurring Dream» fra det kommende tredjealbumet, «Heavy Hearts». GAFFA har fått en liten sniktitt, og den nye videoen har blitt nok en fryd for øyet, og låten lover godt for albumet som er ventet ute i april. Bildet øverst er hentet fra den kommende videoen. I tillegg til denne videoen kommer det også en Chocron-regissert video for «Havoc» fra While You Slept, som er albumaktuelle denne uken.

Om sitt eget album holder ikke Cold Mailman tilbake når det skal beskrives, og sammenligner det like gjerne med legendariske skiver som Radioheads «OK Computer», Prefab Sprouts «Steve McQueen» og Bruce Springsteens «Darkness On The Edge Of Town». Forventningene til 2010s fjellstødige norske semikolon-album, «Relax; The Mountain Will Come To You», er med andre ord skyhøye.

Denne helgen spiller Cold Mailman sin første konsert på lenge, og det skjer når Trondheim Calling arrangeres for tredje år på rad i trønderhovedstaden.

«My Recurring Dream» er i salg i digitale platesjapper fra mandag 4. februar, mens albumet foreløpig ikke har noen eksakt slippdato. Første mulighet for å høre den nye singelen og se den nye videoen er imidlertid på Parkteatret i Oslo ikveld. Her slås musikkvideopremiere sammen med fest og sniklytt på While You Slepts ferske album.

ANNONCE