Nyhet

Noah and The Whale til Norge

Engelskmennene returnerer til Norge og spiller på både Norwegian Wood og Bergenfest i juni måned.

Med tiden har engelskmennene i Noah and The Whale blitt som norgesvenner å regne. I løpet av de siste årene, har de tatt turen innom berget en rekke ganger. Blant annet har Parkteatret i Oslo fått besøk to ganger, og i fjor sommer gjestet britene Slottsfjellfestivalen i Tønsberg.

Noah and The Whale – med frontmann Charlie Fink (bildet) – fikk en solid start på karrieren med singelen «5 Years Time», og har i etterkant sjarmert flere og flere med sin catchy folkpop. På deres tredje album, «Last Night On Earth», som kom i 2011, gikk de en tanke bort fra folk-biten og laget et renere pop-album, til stor suksess. Nå skal dessuten arbeidet med deres fjerde album – som har fått tittelen «Heart of Nowhere» – være godt i gang, og albumet har fått en foreløpig slippdato, nemlig mandag 6. mai.

Bandet tar nok de nye låtene med seg når de vender tilbake til Norge i sommer. 13. juni inntar de Frognerbadet og Norwegian Wood, før dagen etterpå reiser over fjellet og stormer barrikadene på Bergenhus Festning og Bergenfest.


De to festivalene har store fellestrekk dette året, blant annet spiller artister som Nick Cave & The Bad Seeds, Band of Horses og Charles Bradley & His Extraordinaires både på Frognerbadet og Bergenhus Festning.

ANNONCE