Nyhet

Röyksopp og Robyn til Øya

Skandinavias heteste electronica-duo og den ultimate skandinaviske popstjernen forener krefter igjen, denne gangen til en helaftens konsert sammen.

Norges store electronica-helter Röyksopp har det siste året samarbeidet mye med Susanne Sundfør. I slutten av fjoråret slapp de singelen Running to the sea sammen, som ble en stor radiohit i hele 2013 og nylig til og med stakk av med prisen for årets låt på P3Gull-utdelingen. I sommer slapp de Depeche Mode-coveret Ice Machine sammen på Röyksopps mix-skive LateNightTales, og opptrådde live sammen ved et par anledninger.

Det begynte derfor naturlig nok å svirre rykter om at Torbjørn Brundtland og Svein Berge skulle spille inn en helt album sammen med sin nye faste muse. I går ble det avslørt at de er i studio igjen, men faktisk ikke med Susanne Sundør Röyksopp er isteden igang med å spille inn en hel plate sammen med sin tidligere samarbeidspartner Robyn.

Supertrioen har tidligere laget låtene The Girl And The Robot og None Of Dem sammen. I dag annonserer Øyafestivalen at Skandinavias heteste electronica-duo og den ultimate skandinaviske popstjernen skal spille en hel konsert sammen i Tøyenparken neste sommer. De opptrer under navnet Röyksopp & Robyn Do it Again 2014, og etter sigende skal Robyn synge live oppå hver eneste låt Brundtland og Berge spiller.

Robyn gjestet Röyksopp under én liten låt på Øya i 2009, og det blir spennende å se en lengre utgave av det hele når de inntar festivalen fredag 8. august neste år. Og lukter vi potensiale til nok en årets låt for Röyksopp i 2014?

ANNONCE