Nyhet

Hør ny teaser fra Mew

Danskene i Mew har visst skaffet seg noen nye venner, og feirer med en forsmak fra det kommende albumet.

Mew har lenge jobbet med å finne alternative distribusjonsmetoder for sin musikk etter at de startet opp sitt eget selskap Evil Office og løsrev seg fra distribusjonen hos Columbia Records. I september lanserte de sin egen mobilapplikasjon hvor fansen kunne nyte få tilgang til låten Making Friends.

Mew har alltid handlet om å leke, om å snu opp ned på ting og utforske grensene i de musikalske opplevelsene. Det samme gjelder for 'Sensory Spaces', vi ønsker å gi fansen noe annerledes samtidig som de får en liten sniklytt på materialet som kommer, uttalte gitarist Bo Madsen i forbindelse med lanseringen tidligere i høst.

Nå er studioversjonen av Making Friends, som bandet har spilt under konsertene sine både i sommer og i høst, blitt tilgjengelig også for de som ikke er supergira på å leke seg i danskenes App-univers.


Låten er altså ikke en singelutgivelse, men mer en teaser og forsmak på materialet gutta jobber med i studio for tiden. Mew har igjen hentet inn den amerikanske produsenten Michael Beinhorn, som også var på plass bak spakene da danskene ga ut den bejublede Mew And The Glass Handed Kites i 2005.

Hør Making Friends her - via Spotify:


ANNONCE