Nyhet

Eminem og Rihanna teaser ny musikkvideo

Rihanna opptrer som rapperens psykolog i den nye videoen. Se trailer her.

Eminem slapp tidligere i høst The Marshall Mathers LP 2, produsert av Rick Rubin. Albumets fjerde singel, Monster, er gjestet av selveste Rihanna, som rapperen også tidligere har hatt en gigantisk hit med i form av Love The Way You Lie (Part II) fra 2010.

Nå har duoen sluppet en filmatisk trailer til deres kommende musikkvideo, som enda ikke har fått noen publiseringsdato. Det kan virke som om Eminem har mange traumer han må jobbe med for tiden. I videoen opptrer nemlig Rihanna som rapperens psykolog.

The Marshall Mathers LP 2 har mottatt blandet kritikk, men våre kollegaer i Danmark var i alle fall storfornøyde med skiven:

"Albumet er en overflod av intelligent ordekvilibrisme, som ikke alltid er like rablende. Det er også de ærlige øyeblikkene, hvor Eminem uten glimt i øyet tar for seg dobbeltmoralen i sine egne tekster i forhold til det å være far, sin problemfylte barndom og enda en unnskyldning til den ellers så utskjelte moren på Headlights. Men selvfølgelig er det også sanger til ekskjærestene, til faren som forlot ham og stikk i siden til dagens popstjerner. Han låter bare mer tent enn på lenge når disse emnene håndteres – eller angripes, om man vil."

Les hele anmeldelsen over hos GAFFA Danmark.

Sjekk ut traileren til Eminem og Rihannas kommende musikkvideo her:

ANNONCE