Nyhet

Alternativ Julekalender, luke #24: Arne, Jonny & Stians Juleindieband

Vi overlater ordet til Arne, Jonny og Stian en aller siste gang, før hele Norges øyne og ører er fiksert på Askepott og Donald.

I hele desember har gutta i Alternativ Julekalender sendt juletekster og julelåter i retning GAFFA, og det har vært et privelegie å få legge herligheten ut til alles fornøyelse. Vi overlater ordet til Arne, Jonny og Stian en aller siste gang, før hele Norges øyne og ører er fiksert på Askepott og Donald.

Siste luke i Alternativ Julekalender 2013! Tradisjonen tro så er det vi selv (med bittelitt hjelp) som står bak og i år har vi valgt oss en sang som først ble sunget av en tegnet mus i filmen An American Tail midt på 80-tallet. Du husker kanskje historien om stakkars Fivel som kommer bort fra familien sin omkring juletider? Vel, her er vår versjon - full av skranglete instrumenter, småsur synging, gamle pianoer og et enda eldre pumpeorgel. Ved en tilfeldighet så er orgelet laget i 1886, samme år som handingen i filmen er lagt til. Jøye meg.

Arne, Jonny og Stian synger. Arne spiller gitar og orgel. Conor Patrick gjester på piano og med uvurderlig hjelp.

Somewhere Out There er en sang om familie, nærhet, det å vite at noen der ute tenker på deg og bryr seg om deg selv om man kanskje ikke er sammen akkurat idag. Og hva passer vel bedre som julebudskap enn akkurat det? 

JULEHILSEN FRA ARNE
Enda et langt år er over, enda fler opplevelser kan settes på listen over det som utgjør selve livet. Oppturer, nedturer, skiturer og hytteturer. Nye oppdagelser og gjenoppdagelser. Tristesse og nytelse. Klementiner og klemmer.

Takk for i år, venner. Det har vært et flott år, men neste år satser vi på være enda bedre alle sammen, ok? Vi har mer å gi.

God jul!


JULEHILSEN FRA JONNY

Spis litt ribbe, gjør noe bra for jordkloden, ta en jule-øl, ta en juletwerk, hils på venner, si takk for gavene du fikk.

God jul!


JULEHILSEN FRA STIAN
Hei, alle sammen!

Årets julekalender har kanskje vært den beste i rekka. Takk til deg som synes desember blir bedre med Alternativ Julekalender og gleder deg til ny luke hver dag frem til selve dagen.

Og samtidig: fysj til alle spekulative, griske pengemenn- og kvinner som henger seg på kalenderkjøret. Selger du briller eller brød eller body lotion så trenger du ikke julekalender. La oss ta oss av det, ok?

Ha en riktig fin jul (gjelder alle)! Fred i huset - og i verden!

ANNONCE