Nyhet

10 grunner til å glede seg til Miley-konserten

Derfor skal du se skandalestjernen i Telenor Arena til våren.

I dag ble klart at Miley Cyrus spiller på Telenor Arena 28. mai. YEAH!!

Her er ti grunner til å glede seg like mye som det GAFFA gjør til konserten:

1. Miley har gitt nytt liv til tabloidpressen i år. Den ferske turnéen hennes, som starter i USA i februar, blir utvilsomt et minneverdig show for alle som elsker skandaler.

2. Twerk: Miley har blitt popens ubestridte twerke-dronning. Både 21-åringen og publikum kommer til å få trent rumpemusklene sine i Telenor Arena.

3. Bangerz: Som tittelen tilsier, inneholder Mileys nyeste album knakenes gode poplåter. Glem Allsang På Grensen. We Can't Stop og Wrecking Ball kommer til å ta helt av.

4. Miley kjent for cheesy powerballader. Vi krysser fingrene for at hun trår til med "old school"-hitene The Climb og When I Look At You.

5. Ny singel: GAFFA kåret åpningssporet på Bangerz, Adore You, til en av månedens essensielle låter. Sangen slippes som singel på nyåret, og vi gleder oss til å høre den live. 

6. Dansende bjørner: Miley har mildt sagt hatt noen forrykende sceneshow i løpet av året som har gått. Vi spår at man får se dansende bjørner, suspekt bruk av foam-fingre og utstrakte tunger ala den legendariske MTV Video Music Awards-opptredenen i Telenor Arena.

7. Covere: Miley har gjort noen kule covere opp gjennom årene, som for eksempel Jolene av Dolly Parton og Every Rose Has It's Thorn av Poison. Hør førstnevnte her: 

8. Moten: Siden Miley frigjorde seg fra Hannah Montana-imaget, har hun gått kledd i kule og til tider ganske drøye antrekk. Det ville ikke overrasket noen om den norske fansen lar seg inspirere på konsertdagen og dukker opp i alt fra grillz til one piece.  

9. Oppvarming: Sky Ferreira og Icona Pop har blitt booket som oppvarming på den amerikanske fløyen av Bangerz-turneen. Med Mileys stjernestatus, kommer hun utvilsomt til å ha med ett eller flere fete oppvarmingsband til Oslo også.

10. Historisk: Det er nok ingen overdrivelse å påstå av Miley har skapt populærkulturhistorie i år. På lik linje med Britney og Lady Gagas mange skandaleopptrener, kommer alle til å huske Mileys twerking i flere tiår fremover. Bangerz-turneen er rett og slett et must for alle som elsker pop. 

Billettsalget starter 13. desember, og kan anskaffes via GAFFA.COM/LIVE

ANNONCE