Nyhet

Kent hintet om nytt album under Stockholm-konsert

Bandet sto for åpningen av ny konsertarena sammen med Robyn og Lars Winnerbäck i helgen.

Det var under lørdagens konsert i nye Tele2 Arena i Stockholm at Kent-vokalist Jocke Berg først avslørte at bandet planlegger å gå i studio igjen i desember. I en uttalelse på bandets offisielle Twitter-konto ble det sagt at mange av låtene allerede er ferdigskrevet, og at albumet kommer til å bli sykt mye bedre enn hva dere tror.

Kents siste album, fjorårets Jag Âr Inte Rädd För Mörkret, fikk relativt lunken kritikk, og tidligere GAFFA-redaktør Øyvind Rones innledet sin anmeldelse av skiven med ordene "Jag är inte rädd för mörket, men är rädd att jag inte kan skriva lika många interessanta låter längre".

— Det virker nesten som om Kent har lengtet så mye tilbake til sitt gamle sound at de har latt det gå litt ut over innholdet. Den syv minutter lange åpneren 999 har riktignok vokst kraftig siden første gangen man hørte den, men etter dette er det mer ujevnt. Låt Dom Komma er Kent slik Kent bør være, mens på Jag Ser Dig høres det ut som de prøver å dra en mild Springsteen, og det er akkurat like håpløst som det høres ut som, mente Rones og tildelte albumet fire stjerner.


Sammen med Lars Winnerbäck og Robyn sto Kent for åpningen av nye Tele2 Arena i Stockholm, og GAFFAs svenske fotograf Sandra Johnson var selvfølgelig til stede for å fange noe av stemningen. Hennes bildegallerier fra åpningskvelden ser du her.

ANNONCE