Nyhet

Håkan Hellström besøker Spektrum

Svensken redder nok høsten for mange når han legger turen innom Oslos storstue.

Så var det altså klart at Håkan Hellström inntar Oslo Spektrum i slutten av november, etter å ha besøkt både Bygdalarm, Vinjerock og Stavernfestivalen i løpet av sommeren.

I april slapp svensken Det Kommer Aldrig Va Över För Mig. Et album som nådde plass nummer to på VG-lista, og som har mottatt tildels strålende kritikk. GAFFAs skribent Øystein Tronstad ga Hellströms syvende utgivelse hele fem stjerner i sin anmeldelse, og refererte til band som Fleetwood Mac, U2 og Velvet Underground for å plassere den svenske artisten innenfor et musikalsk rammeverk.

— Vi er unge, fri og har tatt avskjed med mange av rockeelementene. Så kommer balladene og det kommer til uttrykk at dette er en skive som ligger naken på rygg i sengen med tankene. Som han synger i den nydelige Det Tog Så Lång Tid Att Bli Ung: "Det är enkelt att bli någon annan, jag är fortfarande samma". Grensen mellom det som svir i hjertet og det som bare føles slitsomt er sjelden tynnere enn når Håkan skriver musikk. Kanskje er det derfor vi ønsker å gå til sengs igjen og igjen, mente Tronstad.


Håkan Hellström besøker Oslo Spektrum 29. november, og billetter til konserten kan anskaffes allerede på fredag gjennom Billettservice.

ANNONCE