Nyhet

Trøbbel for Two Gallants

Neida, ikke på ordentlig. I sin ferskeste video leker Two Gallants med døden og fyrer opp sigarer med pengesedler - men det viktigste av alt er at de gjør det med stil. Sjekk ut den fantastiske videoen her.

«The Bloom And The Blight» er navnet på det fjerde studioalbumet fra Two Gallants som kom denne uken, og det hele fem år etter at det forrige albumet, «Two Gallants», ble sluppet.Fem år er som de fleste har fått med seg en livstid i musikkverdenen, og det skal ikke mye til for at man blir glemt.

Det var det tydeligvis aldri noen fare for i tilfellet Two Gallants. Og det ser ikke ut til at det er noen fare for det med det første heller, ikke når de gjør comeback med en video og låt som dette.

I videoen får vi nemlig se duoen ta fart og løpe gjennom, bokstavelig talt, helvetes hinderløype. Men de er aldri bekymret, de holder masken hele veien og greier å beholde solbrillene og G-Unit t-skjorten på hele veien. Det står det naturligvis stor respekt av, og haugevis av indiekred til Adam Stephens og Tyson Vogel. 

Lørdag 10. november kommer den amerikanske duoen tilbake til Oslo, og spiller på John Dee.

ANNONCE