Nyhet

Heartfelt gir bort ting

Han har satt sitt preg på hovedstadens plakatvennlige flater med mystiske meldinger i et par uker allerede - nå nærmer det seg albumslipp, og her kan du laste ned Heartfelts nye singel helt gratis.

Få singler her til lands har vært mer dramatiske enn Heartfelts første singel fra det kommende debutalbumet - «Blindfold» introduserte oss nemlig for en utgave av Heartfelt som tok i bruk elementer fra klassisk musikk i det som tidligere har vært mer ren elektropop. Heartfelt har utviklet seg til å bli noe det er omtrent umulig å kalle noe som helst, og det er i dette tilfellet et særdeles godt tegn.

Albumet «Watch Out Lover» er ventet ute 5. november, og nå har tiden kommet for en ny singel. «The Things» er åpningssporet på albumet, og kan lastes ned helt gratis fra spilleren nederst i saken.

De klassiske elementene går igjen også her, og ligger an til å være et gjennomgående tema på debutalbumet. Dette har gjort at Heartfelt, eller Brede Rørstad som han egentlig heter, byr på en helt egen sound, og bidrar med noe så sjeldent som originalitet. Det aller meste er gjort av Rørstad selv, men miksingen har han overlatt til Nick Terry, som tidligere har jobbet med blant andre The Libertines, Klaxons og Primal Scream.


Onsdag 21. november skal albumslippet markeres med konsert på Parkteatret i Oslo. Og Heartfelt har den siste tiden satt sitt preg på hovedstaden, hvor mystiske plakater har blitt observert i alle kriker og kroker. For uinnvidde betyr kanskje ikke en plakat med kun «Watch Out Lover» eller et kantete hjerte så mye, men forhåpentligvis så kommer de fleste til å skjønne det om et par uker. «The Things» bør i alle fall hjelpe alle et stykke på vei:

ANNONCE