Nyhet

Erik & Kriss: «Frostrøyk»

I mars kommer neste album fra Erik & Kriss, men allerede nå kan man sjekke ut den første singelen og musikkvideoen fra det kommende albumet.

Erik & Kriss har blitt et av landets mest populære navn de siste årene, og duoen har levert den ene hitsingelen etter den andre. Nå er de i gang med neste runde, og ved siden av å lansere sin egen vin, Prosecco White, noe de gjorde i september, så byr de også på ny singel.

De forrige musikkvideoene fra Erik & Kriss har fått svimlende antall visninger, bare «Ølbriller» og «Lighter» har lagt sammen for lengst passert fem millioner. Ikke hverdagskost for norske artister, og nå er en splitter ny singel på plass i form av «Frostrøyk». Singelen er første smakebit fra albumet som er ventet ute i mars. Denne gangen er det en noe mer melankolsk tone over Erik & Kriss, men om det også gjelder hele det kommende albumet er foreløpig uvisst.

Tidligere har de tatt turen til Las Vegas for å spille inn video, men denne gangen har de reist til Island. Stedene som blir brukt i videoene til Erik & Kriss spiller omtrent alltid en sentral rolle, og det er også tilfelle for «Frostrøyk». Sjekk ut den rykende ferske musikkvideoen her:


ANNONCE