Nyhet

Drømmeduett for Synne Sanden

En av landets mest karakteristiske artister gjester når Synne Sanden slipper sitt andre album i mars - sjekk også ut fersk video til debutalbumets siste singelslipp.

I stillhet slapp Synne Sanden i 2011 debutalbumet «When Nobody's Around», og selv om det kanskje ble oversett av de fleste, var det et album som inneholdt en rekke godbiter. Blant de var låten «Don't Miss The Sun», et spor hvor Sanden har besøk av trekkspillfløtepusen Moddi - en låt som helt på tampen nå har fått en musikkvideo signert fotograf Linnea Syversen.

I tillegg til Moddi fant vi også Mathias Eick blant gjesteartistene i forrige runde, og Bugge Wesseltoft produserte. Sistnevnte er kanskje hovedårsaken til at Sidsel Endresen har blitt nevnt som referanse når lyden av Synne Sanden skal beskrives.

Nå avsluttes imidlertid debutkapittelet, og Sanden ser fremover igjen - hennes andre album skal etter planen slippes i mars 2013. Hun har allerede avslørt at blant gjestene i denne runden finner en av hennes største favorittartister, nemlig Thomas Dybdahl. Albumet har fått tittelen «Climbing The Rainbow», men hva mer man kan forvente seg utenom «In Your Embrace», duetten med Dybdahl, er foreløpig uklart.


Når de første smakebitene fra det kommende albumet skal komme er imidlertid uklart, men i mellomtiden har vi i alle fall den ferske og særdeles lekre musikkvideoen til «Don't Miss The Sun»:

SYNNE SANDEN - DON´T MISS THE SUN MUSIC VIDEO from Linnea Syversen photography on Vimeo.


ANNONCE