Nyhet

R&B-stjerner gjør comeback

En av de mestselgende gruppene noensinne planlegger sitt første album på ti år.

De gjenværende medlemmene i R&B-gruppen TLC, Tionne «T-Boz» Watkins og Rozonda «Chilli» Thomas, planlegger å spille inn et nytt album. Det kommende albumet vil bli deres første siden utgivelsen «3D» fra 2002.

– Vi kommer fortsatt til å låte som TLC, sa Watkins, som avslørte nyheten om den kommende comeback-utgivelsen på MOBO Awards i Liverpool for noen dager siden. MOBO (Music of Black Origin) Awards deles ut til artister – uansett nasjonalitet eller etnisitet – som fremfører svart musikk.

Watkins kunne også avsløre at det foreligger planer om både en turné og en film om bandets historie.


TLC var et suksessfullt band på begynnelsen av 1990-tallet, med singler som «Ain't Too Proud To Beg» og «Baby Baby Baby». Senere oppnådde de virkelig stor suksess med monsterhiten «No Scrubs», som sammen med «Waterfalls» er kjente og kjære «Absolute Music»-klassikere her i Norge. Bandets andre studioalbum, «CrazySexyCool» er det eneste albumet signert et kvinnelig band som har oppnådd diamantstatus på de amerikanske albumlistene, det vil si at de har solgt over ti millioner eksemplarer. Albumet solgte elleve millioner eksemplarer bare i USA. På internasjonalt plan regnes TLC som det nest mestselgende kvinnelige bandet noen sinne (bare slått av Spice Girls), med femtifem millioner solgte album. Bandet albumdebuterte i 1992 med «Ooooooohhh… On The TLC Tip», og ga deretter ut tre album, før de altså slapp sin foreløpig siste utgivelse i 2002.

TLCs tredje medlem, Lisa «Left Eye» Lopes, omkom i 2002 i en bilulykke i det mellomamerikanske landet Honduras. Etter hennes dødsfall valgte Watkins og Thomas å ikke fortsette med bandet.

Selv om TLC etter sigende er tilbake, er det ikke klart akkurat når deres nye album kommer.


ANNONCE