Nyhet

Queens of the Stone Age til Roskilde

Roskilde-festivalen lanserer sine tre første artister. Billettsalget til neste års festival starter i dag.

Roskilde-festivalen slipper i dag tre nye navn for neste års festival, deriblant Queens of the Stone Age. Bandet er tydeligvis i vinden om dagen, i det siste har det blitt meldt at både Dave Grohl og tidligere bassist og vokalist Nick Oliveri deltar på bandets kommende album, og at Nine Inch Nails-frontmannen Trent Reznor bidrar ved å skrive en av låtene. 

Queens of the Stone Age har vært i Norge en rekke ganger før, senest i fjor da de fremførte hele det selvtitulerte debutalbumet for et smekkfullt Sentrum Scene. 

To andre navn er også bekreftet til festivalen: Det franske DJ-bandet(!) C2C og amerikanske Daedelus. Sistnevnte opptrer med sitt «Archimedes Show» som omtales som en «totalkonsertopplevelse» med både bevegelige lys og speil bakt inn i konseptet. 

Da er vel tiden inne for å spekulere i om noen får booket QOTSA til Norge i samme slengen, de burde vel være nærmest selvskrevne for Hovefestivalen? 

Roskildefestivalen for 2013 blir arrangert fra 29. juni til 7. juli og billettsalget starter i dag hos danske Billetlugen.

ANNONCE