Nyhet

Nick Oliveri på nytt QOTSA-album

Besetningen på det kommende Queens of the Stone Age-albumet er nå enda mer forvirrende.

Tidligere bassist og tidvis vokalist Nick Oliveri deltar med vokal på det kommende Queens of the Stone Age-albumet. Dette meldes i en nyhetsoppdatering fra Oliveri-prosjektet Mondo Generators Facebook-side.

Det kan fort oppfattes som en litt snodig gjenforening, etter at Oliveri ble sparket fra bandet i 2004, som følge av at bandets frontmann Josh Homme skal ha funnet ut at Oliveri var voldelig på hjemmefroten og banket kjæresten sin. Han røk på enda en smell i fjor for en lignende hendelse, som endte opp i en flere timer lang gisselsituasjon og holmgang med politiets spesialstyrker. Han slapp unna fengselsstraff, men ble sendt på kurs i sinnemestring og dømt til samfunnstjeneste.

Oliveri og Homme spilte i sin tid sammen i bandet Kyuss, og det oppsto en del styr tidligere i år da Homme i samarbeid med et annet tidligere Kyuss-medlem, Scott Reeder, saksøkte medlemmene i Kyuss-tributeprosjektet Kyuss Lives! for svindlervirksomhet og brudd på copyright-loven. Oliveri, som spilte i bandet sammen med John Garcia og Brant Bjork, også fra den opprinnelige lineupen, forlot i den anledning bandet. Nå skal han ha funnet veien tilbake til Kyiss Lives!, ifølge den samme Facebook-nyhetsoppdateringen som bekrefter QOTSA-opptredenen. Er du ikke forvirret ennå har du fulgt godt med i timen!


Oliveri er ikke den eneste gamle ringreven som deltar på det nye albumet. Selveste Dave Grohl er hentet inn som trommeslager etter at Joey Castillo forlot bandet nylig. Grohl og Oliveri spilte sammen på «Songs for the Deaf» fra 2002, som anses av de fleste for å være bandets beste album.

ANNONCE