Nyhet

Mmmektig singelpremiere

Det er ikke hver dag norske elektropopband stikker hodet opp og nevner Sébastien Tellier som hovedreferanse - Mmm har gira opp elektropopen sin og gjort nettopp dette, med god produsenthjelp.

Mmm har siden 2010 gitt oss drypp av forsiktig elektropop, og stått tett i tett på scener rundtomkring. Nå tar de imidlertid enda litt mer tak i oss med en en mellomting av en skikkelig elektropop-banger og en deilig åttitallsballade. Resultatet er en herlig poplåt, og det er kanskje nødt til å bli interessant når den franske eksentrikeren Sébastien Tellier nevnes som en av de viktigste inspirasjonene.

Det høres kanskje kjent ut når man begynner å lese om Mmm. «Mmm er elektropop-duoen som består av Ida og Johanne. De møttes høsten 2010, kjøpte noen synther, en MacBook, sampler og vokalboks og så startet oppdagelsesferden.» Heldigvis er det ikke så ordinært som dette gir uttrykk for. 

«Dark Motion» er produsert av Ådne Meisfjord (Serena-Maneesh, 120 Days), og det kan nok forklare det mer frempå uttrykket duoen har nå. Singelen er den åttende i rekken i plateselskapet Brilliance sin singelserie, Diamond Club.


Nok snakk. Sjekk ut mmmirakelet her:

 

ANNONCE