Nyhet

Lil Wayne slipper album på nyåret

Sørstatsrapperen avslørte i et intervju med MTV at hans tiende studioalbum kommer i februar.

Rapperen Lil Wayne – hvis pass er påskrevet navnet Dwayne Michael Carter jr. – kunne i et nylig intervju med MTV fortelle at hans kommende, etterlengtede og tiende studioalbum, «I Am Not A Human Being II» kommer på nyåret. Den opprinnelig utgivelsesdatoen for albumet var 11. desember, men nå har rapperen forskjøvet datoen til 18. februar.

Det kommende albumet slippes på stjernens eget plateselskap, Young Money, og når utgivelsen er i butikkene, skal Lil Wayne etter planen legge ut på en verdensomspennende turné.

Tidligere i høst kunne Lil Wayne også fortelle at han hadde samarbeidet med Dr. Dre. Produsentens hodetelefonmerke, Beats by Dr. Dre, har allerede lansert Lil Waynes signaturmodell, som er et par flammerøde hodetelefoner for den flamboyante. Lil Wayne kunne derimot avsløre at samarbeidet med det tidligere NWA-medlemmet ikke bare dreide seg om hodetelefoner.

– Jeg har alltid samarbeidet med Dr. Dre. Jeg vet ikke om dere vet dette, men måten Dr. Dre jobber på, er at han bare sender deg låter. Jeg har sikkert gjort nesten hundre låter sammen med ham, men man vet aldri når de blir utgitt, sa rapperen. Samarbeid til tross: Det er uvisst om noen av disse låtene vil bli å finne på «I Am Not A Human Being II».

I fjor kom hans foreløpig siste album, «Tha Carter IV», som var hans niende album. Albumet ble anmeldt av GAFFAs Michael José Gonzalez, som mente at det fjerde albumet i «Tha Carter»-serien var en ordentlig mastodont.

– Høydepunktene er flere enn man kan telle på to hender, og gjester som Cory Gunz, Rick Ross, Drake, Andre 3000 og Tech N9ne yter sitt ypperste, selv om det ikke er til å begripe hvorfor ingen har kastet ut T-Pain med badevannet allerede. Wayne uttalte nylig at han ville trekke seg tilbake for å fokusere mer på å være en god far for sine barn, og det kan man selvsagt ikke klandre mannen for. I sær ikke når han har levert et så sterkt og holdbart album vi kan kose oss med helt til han velger å komme på banen igjen. For kjenner man den arbeidsnarkomane rapperen rett, vil han ha vanskeligheter med  holde igjen, skrev Gonzalez, og ga plata fem stjerner.

ANNONCE