Nyhet

Brita Lyon varmer opp for Destroyer

For et par uker siden lanserte Øyafestivalen, Up Front Artists, Parkteatret og GAFFA en konkurranse hvor en oppvarmingsjobb for Destroyer var premien - nå er vinneren plukket ut.

Det er ikke hver dag vi får besøk av Dan Bejar og hans Destroyer, og da vi for et par uker siden oppfordret sultne musikere til å melde seg på konkurransen om å få oppvarmingsjobben på Parkteatret den 22. november, var det mange som kjente kallet. Blant de mange solide kandidatene var det imidlertid én juryen falt ekstra hardt for, og det var Brita Lyon. 

Hun har nylig sluppet den herlige singelen «All Illusions», og den var med på å gjøre at hun havnet på toppen av samtliges av jurymedlemmenes lister. Som en særdeles stemningsfull blanding av Hanne Hukkelberg og Lykke Li var det vanskelig å ikke la seg sjarmere.

Torsdag 22. november på Parkteatret er det altså Brita Lyon som står for oppvarmingen før Destroyer inntar scenen. Vi gleder oss stort, og tar det nesten personlig om du ikke dukker opp tidlig for å få med deg dette først.


ANNONCE