Nyhet

Susanne Sundfør til Audunbakken

Susanne Sundfør ble idag meldt klar til 10-årsjubilanten Audunbakkenfestivalen - fra før av har den lille festivalen i Hedmark booket Shining og Daniel Norgren.

Det er fortsatt en liten uke til Susanne Sundførs tredje og svært etterlengtede album er i butikkene, men allerede begynner festivalsommeren hennes å fylles opp godt. Idag ble Sundfør klar for den lille festivalen Audunbakken like utenfor Kongsvinger. Festivalen slår på stortromma med sin mest profilerte lineup til nå i forbindelse med at den i år feirer 10 år.

Sundfør har så langt blitt møtt med øredøvende jubel for sin første singel, «White Foxes», fra det kommende albumet «The Silicone Veil», som slippes mandag 26. mars. På Audunbakken spiller hun samme kveld som Shining, Daniel Norgren og Monica Heldal. Festivalen går ned 4.-5. august, og billetter kjøpes ved inngangen for usle 300 kroner.

Det er for øvrig fortsatt mulig å være med i trekningen av billetter til den lukkede intimkonserten med Susanne Sundfør på Parkteatret tirsdag 27. mars. Klikk her for å bli med, fristen går ut torsdag 22. mars klokken 15:00.

ANNONCE