Nyhet

90-tallet besøker 2012

«Musikken vår var laget for å vare lenge», sier Haddaway til GAFFA. I tre helger i april får fem norske byer besøk av en gjeng som står bak hele 37 singler innom VG-lista - vinn billetter til din nærmeste by her.

Nestor Alexander Haddaway, best kjent som bare Haddaway, hadde med «What Is Love» en av 90-tallets mest uforglemmelige hits. I april er han en av seks navn på plakaten til We Love The 90's, som tar de til fem norske byer. Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund og Oslo får alle besøk av gjengen. Når GAFFA snakker med Haddaway, gleder han seg stort til å mimre med gamle venner:

– Det er utrolig morsomt å gjenoppleve 90-tallet. Musikken vår var laget for å vare lenge. Dancepop av høy kvalitet fremfor samples er nøkkelen tror jeg. Det skal bli stas å snakke om gamle dager og rare ting idag. Også bare det å henge sammen igjen, sånn som vi gjorde i gamle dager.

Og Haddaways favoritthit fra 90-tallet?


– Dr. Albans «Sing Hallelujah» er nok en av de største favorittene. Han er en god kompis, og det er gøy å produsere ting sammen med han.

Dr. Alban er ikke med på turnéen i denne runden, men i tillegg til Haddaway er også Scooter, Culture Beat, Captain Jack, Dr. Bombay og Daze med. Til Oslo kommer også Vengaboys, E-Type, Infinity og Reset. Til sammen har alle disse artistene stått bak hele 37 singler som har vært på VG-lista.

GAFFA sitter på billetter til samtlige arrangementer - for å være med i trekningen, klikk her.


Haddaways «What Is Love» er den av låtene på turen med lengst fartstid på listen med sine 24 uker, og en 1. plass som beste plassering. Låten lå på 1. plass i hele åtte uker i 1993.

ANNONCE