Nyhet

The Low Frequency In Stereo returnerer

Et av landets mest kritikerroste band returnerer fra pausen, og planlegger slipp av album nummer fem neste høst.

Medlemmene i The Low Frequency In Stereo har ikke akkurat tatt seg fri selv om bandet har ligget på is den siste tiden. Njål Clementsen og Linn Frøkedal gjør det sterkt i The Megaphonic Thrift, og utenom dette finner man andre medlemmer involvert i prosjekter som The Gin & Tonic Youth og Krachmacher. Ikke overraskende har The Megaphonic Thrifts medgang tatt mye av tiden til de to, men nå meldes det om at øvingene sammen med The Low Frequency In Stereo ser ut til å være svært fruktbare.

Bassist Per Steinar Lie er et av originalmedlemmene i The Low Frequency In Stereo, og uttaler seg i en pressemelding om prosessen så langt:

- Vi føler oss klare for å debutere på nytt og har som mål å lage et mesterverk av ei plate. Kjemien er god og øvingene har aldri vært så eksplosive og kreative som nå.


Bandet har også signert avtale med nytt management, og er nå under Lashout, som også jobber med navn som Honningbarna og Hanne Kolstø.

Det meldes om omfattende turnéplaner i forbindelse med det neste albumet, både i Norge og utenfor.

- Skal bli godt å få dette orkesteret på veien. Me er i ein spennende fase, der eldre låter får ny kledning og nye impulser kommer til i musikken. Skal også bli godt å få et management som jobber 100% for oss, så vi kan konsentrere oss om å være kreative.


Men foreløpig ser det altså ut som at man må smøre seg med tålmodighet, albumet er nemlig satt til å slippes høsten 2013. Albumet blir oppfølgeren til «Futuro» fra 2009.

ANNONCE