Nyhet

Sekssifret Katzenjammer

Katzenjammer fortsetter sin erobring av utlandet, og kunne denne helgen konstatere at albumet «A Kiss Before You Go» har solgt til gull i Tyskland.

Det er kanskje ikke flust av norske band som selger 100,000 plater i et annet land - og egentlig heller ikke her til lands lengre. Nå har Katzenjammer klart det, og det har altså skjedd i Tyskland. Lenge har det gått veien for Katzenjammer i Tyskland, og deres andre album, «A Kiss Before You Go», har der nå passert 100,000 solgte eksemplarer.

Det norske folkrockbandet bestående av Anne Marit Bergheim, Solveig Heilo, Marianne Sveen og Turid Jørgensen har hatt stor suksess også her til lands. For debutalbumet «Le Pop» fikk de to Spellemannsnominasjoner i 2008, og selv om de ikke stakk av med noen av prisene, har populariteten til bandet økt i stort tempo.

Også i 2011 fikk de nominasjon for årets beste popalbum på Spellemann, men måtte denne gangen se seg slått av nykommerne i Team Me.

«A Kiss Before You Go» kommer også i en ny utgave i slutten av mai, her vil det blant annet følge med en Blu-ray med konsertopptak fra en utsolgt konsert i Tyskland.

ANNONCE