Nyhet

Seks nye til Øya

Øya kunne i dag melde seks nye artister klare for årets festival – dagspass igjen til tre av dagene.

I dag er det stor sjans for at indiepublikummet til Øya jublet relativt høyt når de tre amerikanske navnene Best Coast (bildet), Here We Go Magic og Chromatics ble meldt klare. I tillegg ble tre nye norske navn i form av Odd Nordstoga, Hedvig Mollestad Trio og Sweden klare for Middelalderparken i august.

Samtlige av de tre amerikanske navnene er aktuelle med nye album i mai, Best Coast med «The Only Place» 11. mai, Here We Go Magic med «A Different Ship» forrige fredag, og Chromatics med massive «Kill For Love» 21. mai.

De tre norske har alle sluppet nye album i løpet av det siste året, nå sist var det Oslo-baserte Sweden som slapp «Under The Sycamore Tree» i mars. Odd Nordstoga på sin side slapp «Bestevenn» høsten 2011, og rundt samme tid kom debutalbumet fra Hedvig Mollestad Trio. Med denne bookingen er Mollestad med i to band som spiller på årets Øya, hun stiller også som gitarist i El Doom & The Born Electric.


Øya melder samtidig at det begynner å nærme seg utsolgt også for dagspassene, men at det er billetter igjen til torsdag, fredag og lørdag. Disse er tilgjengelige via Billettservice.

ANNONCE