Nyhet

Lyst til å arrangere slippfest?

DumDum Boys slipper sitt tiende album – inviterer fansene til å arrangere slippfesten.

Fredag 18. mai slipper DumDum Boys albumet «Ti liv», deres tiende studioalbum. Trønderne har alltid hatt en svært dedikert fanbase, og når albumet endelig skal slippes, kan det synes som om Prepple Houmb og hans bandkumpaner ønsker å gi noe tilbake til alle de som setter pris på musikken deres.

Med albumslipp følger også en slippfest. Som regel går dette ut på at bandet selv spiller konsert med låter fra albumet, eller det kan bety at man inviterer folk til et studio for å høre gjennom plata noen dager før den kommer i butikkene. Det er sistnevnte konsept DumDum Boys inviterer publikum til å bli med på å arrangere.

Ved å gå inn på siden www.tiliv.no, kan man skissere sin ultimate slippfest og muligheten til å gjennomføre den. Festene vil gå av stabelen på en av landets mest garvede festdager, 16. mai. De femten festidéene som klarer å sanke flest stemmer, får muligheten til å arrangere slippfest. Disse vil få tilsendt en «slippfestpakke» bestående av det nye albumet og en mengde annet eksklusivt innhold.


ANNONCE