Nyhet

Limp Bizkit og diskoelefantene

Limp Bizkit har tidligere ikke vært fremmed for å leke seg med tullete albumtitler - nå er tittelen på det kommende albumet klar.

Det er vanskelig å ikke dra på smilebåndet når et band gir ut en plate som heter «Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavoured Water», og selv om dette var sist gang Limp Bizkit var skikkelig i vinden, så holder de fortsatt koken. Det forrige albumet, «Gold Cobra», ble ikke i nærheten av så populært som bandets tre første album - «Three Dollar Bill Y'all», «Significant Other», nevnte «Chocolate Starfish» og «Results May Vary».

Nå melder Kerrang! at det jobbes med nytt album, og en oppfølger til EP-en «The Unquestionable Truth Part 1» fra 2005. Vokalist Fred Durst avslørte også tittelen på det kommende albumet, og det skal hete så mye som «Stampede Of The Disco Elephants». Når dette albumet kommer er enda ikke kjent, men det blir nok ikke med det første siden bandet fortsatt jobber med det i studio. Albumet blir det første Limp Bizkit gir ut på Lil' Waynes label Cash Money.

Limp Bizkit var en av de største bandene i numetal-bølgen som traff på slutten av 90-tallet. Her fant man også band som Korn, Deftones, Slipknot, Papa Roach og Linkin Park. I september i 2010 skulle Limp Bizkit sist spille i Oslo, men konserten ble avlyst på grunn av sykdom. Noen ny konsert er enda ikke satt opp.


ANNONCE