Nyhet

Premiere på den nye videoen til fun.

Vil videoen til «Some Nights» bli sett 68 millioner ganger?

Den amerikanske trioen fun. (med liten f og punktum, terpes det) har funnet gullåren med låten «We Are Young», hvor de har fått med seg minst like edle Janelle Monáe. Låten topept de engelske og amerikanske hitlistene, etter at den ble brukt i en Chevrolet-reklame – og det under pausen i Super Bowl, det TV-arrangementet i USA som blir sett av flest mennesker. Videoen til «We Are Young» har i skrivende stund blitt sett nærmere 68 millioner ganger.

Nå er fun. aktuell med ny musikkvideo, denne gangen tittelkuttet til bandets seneste album, «Some Nights». På albumet har fun. fått hjelp i studio av hiphopprodusenten Jeff Bhasker. Han har tidligere arbeidet sammen med blant andre Kanye West, Jay-Z, Alicia Keys og Drake, og har tilført musikken flere hiphopelementer. Samtidig har ikke bandet kvittet seg med inspirasjonen fra svulstig syttitallspop og band som eksempelvis Queen.

«Some Nights» kom 14. mai. GAFFAs anmelder stilte seg nokså likegyldig til utgivelsen.


– «Some Nights» prøver så absolutt å by på flere hitsingler, for eksempel «It Gets Better», som er bygget på en noe slitt oppskrift som blandet powerpop og punkrock. Eller «All Alright», som ved siden av Nates rockevokal er en ren pophit. Arven fra Queen fungerer utmerket både i introen, tittellåten og singelen. Men nivået daler, det faller litt fra hverandre og ender opp med å bli ganske kleint, skrev anmelder Signe Bønsvig Wehding, og ga plata tre stjerner.

Se videoen til «Some Nights» her:


fun. - Some Nights on MUZU.TV.


ANNONCE